Muzica îmi este mereu un sprijin emoțional incredibil și mă învață să creez un echilibru perfect între interiorizare și exteriorizare.

Alexandru SPÎNU, violă

Vă invităm să faceți cunoștință cu echipa instrumentiștilor din Laboraborul de Muzică!

Alexandru Spînu a început să cânte de la 7 ani. A ales VIOLA, iar talentul de a mânui arcușul și plăcerea de a cânta și împărtăși muzica sa publicului i-au fost recunoscute în multe rânduri prin premii și distincții câștigate la numeroase concursuri din toată lumea, printre care Concursul „George Georgescu” și Music Unites Europe. Iată ce alte curiozități ne-a mai dezvăluit despre el:

Muzica te-a ajutat să descoperi… ?
– Ca muzician, am ajuns până acum să văd Franța, Ungaria, Finlanda și Cipru. Mi-aș dori să ajung peste tot. Lumea e prea mare, frumoasă și diversă, ca să aleg doar câteva exemple!

Ce muzică asculți, când nu o cânți chiar tu?
– Ascult în special rock și jazz!

Cele mai dragi sunete din lume?
– Vocea mamei și sunetul ploii. 😍

Compozitorul preferat?
– Anul acesta a fost Stravinsky, dar simt că va avea loc o schimbare cât de curând. La mine, alegerea unui compozitor ca preferat variază mereu de la o perioadă de timp la alta.

Pe lângă muzică, sunt și alte activități pe care le faci cu aceeași plăcere?
– Prepararea cafelei și petrecutul timpului cu cei dragi. 😁

Muzica te-a învățat … ?
– Muzica îmi este mereu un sprijin emoțional incredibil și mă învață să creez un echilibru perfect între interiorizare și exteriorizare.

Unul dintre cele mai emoționante momente din cariera de până acum?
– Emoții sunt la fiecare pas în viața unui artist, mai ales când oferi muzica ta publicului și primești înapoi aprecierea oamenilor, manifestată prin aplauze lungi.

Lasă un răspuns

Toate drepturile rezervate – Laboratorul de Muzică | Asociația Culturală ISVOR