Muzica este un limbaj care nu comunica prin cuvinte, ci direct prin emoții.

Carmen SNACOV, oboi

Vă invităm să faceți cunoștință cu echipa instrumentiștilor din Laboraborul de Muzică!

Carmen Snacov cântă la OBOI de la 10 ani, dar spune că pasiunea pentru muzică a avut-o dintotdeauna. Definește muzica drept un „limbaj care nu comunica prin cuvinte, ci direct prin emoții.” Iată la ce alte curiozități ne-a mai răspuns:

Cel mai emoționant moment din cariera ta?
– Momentele de care îmi aduc aminte cu cel mai mult drag sunt cele în care mergeam la grădinițe și le cântam copiilor. Făceam asta foarte des în liceu. Copiii reacționează instant cu o energie foarte pozitivă, veselă când le place ceva cu adevărat. Se manifestă dansând, chiuind, țipând și este foarte fain sa cânți și să primești energia copiilor care dansează în jurul tău. Primești un feedback instant care te încurajează să te bucuri de moment și de muzică, de faptul că tu o cânți.

Cel mai amuzant moment din cariera ta?
– Am cântat la un moment dat solistă și trebuia să fiu și dirijor pentru orchestră, în același timp. Aveam o rochie un pic prea lungă și când ma întorceam să dirijez se încolăcea din ce în ce mai tare în jurul picioarelor. Tot concertul am stat cu teama că mă voi împiedică cumva.

Ce sunet nu suporți?
– Scârțâitul roților de tren pe șine!!! :)))

Care sunt cele mai dragi sunete?
– Valurile mării!

Lasă un răspuns

Toate drepturile rezervate – Laboratorul de Muzică | Asociația Culturală ISVOR